Eduards Loodgieterij

Zonnepanelen

Zonnepanelen: goed voor uw portemonnee en het milieu

Met zonnepanelen op uw dak helpt u het milieu een handje, maar ze zijn ook nog eens goed voor uw portemonnee. De energieprijzen rijzen de pan uit. De terugverdientijd op de investering in zonnepanelen wordt met de stijgende prijzen ook nog eens korter. Op dit moment zijn ook batterijen verkrijgbaar om op piekuren uw zonne-energie in op te slaan. Deze batterijen worden allengs betaalbaarder.

Advies zonnepanelen

Voordat u aan zonnepanelen begint, moet er heel wat gebeuren. Maar geen zorgen. U hoeft niets te doen! Wij kijken wat de meest gunstige oplossing is voor uw woning of uw bedrijf. Een oplossing die het meeste rendement oplevert. Vervolgens maken we een legplan, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Met zonnepanelen op het dak, bent u voor uw elektriciteit veel minder afhankelijk van de schommelende stroomprijzen.

Het kan een financiële overweging zijn m zonnepanelen of PV-panelen te laten installeren. Ook zorgt u met PV-panelen ervoor dat het milieu minder belast wordt. U helpt de energietransitie. We moeten met z’n allen naar een energieneutrale toekomst. Moedertje aarde is ons lief.

We zijn ervan bewust dat u een forse investering doet als u zonnepanelen aanschaft. Na vijf tot tien jaar verdient u deze investering al terug! Dat komt omdat de investeringskosten blijven dalen en u kunt (nog steeds) profiteren van premies die de overheid verstrekt.

Denk u dat zonnepanelen op uw dak ook voor u een oplossing is? Neem dan contact met Eduard’s Loodgieterij op of vraag direct een offerte aan.

× Hoe kan ik je helpen?