Eduards Loodgieterij

Airco

Airco in uw woning? Zomer en winter!

Airco of airconditioning in uw woning is niet alleen comfortverhogend het kan ook een prima alternatief zijn om elektrisch te verwarmen bij almaar stijgende gasprijzen. Dat geldt overigens niet alleen voor uw woning. Ook voor uw bedrijfspand kan airco een uitstekend alternatief zijn! Met een airco-installatie kunt u niet alleen koelen. Vaak weet de consument niet dat je er ook heel goed mee  verwarmen kunt!

Verschillende airco-systemen

Er zijn verschillende soorten airco-installaties op de markt. Het hangt van uw persoonlijke situatie af welk systeem het best voor u geschikt is. Eduard’s Loodgieterij adviseert u hierbij. Gratis én vrijblijvend. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Wilt u climate control in één ruimte of in meerdere ruimtes? Hoe groot zijn deze ruimtes? Wilt u airco in uw bedrijfspand? Hoe duurzaam is dat? Zijn er betere alternatieve oplossingen beschikbaar? Is een vast systeem voor uw situatie geschikt of juist een zogeheten split airco? Misschien is een airco-installatie in uw woning te combineren met zonnepanelen voor maximaal rendement. Dat nemen we allemaal mee in ons advies.

Uiteraard verzorgen we voor u ook de gehele installatie! Wilt u weten of een aircosysteem voor u geschikt is? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

× Hoe kan ik je helpen?