Eduards Loodgieterij

Vloerverwarming

Vloerverwarming in uw woning?

Vloerverwarming wordt door velen gezien  als zeer comfortabele warmtecomfort. Vloerverwarming wordt onder uw vloerafwerking geplaatst. Dat geldt voor de meeste vloeren. Dat komt doordat vloerverwarming op relatief lage temperaturen al voldoende warmte leveren. Bovendien voelt het ook nog eens heerlijk aan als u zonder schoeisel door huis loopt!

Vloerverwarming, geen radiatoren!

Een ander voordeel van vloerverwarming is dat je geen radiatoren in het zicht hebt hangen. Hoewel er inmiddels vele, mooie radiatoren leverbaar zijn, zien velen dit als een groot voordeel van vloerverwarming.

Een vloerverwarming kopen doet u niet zomaar natuurlijk. U moet eerst bepalen of uw vloer daarvoor geschikt is. Voor de meeste vloeren is dat zo. Soms is de vloerconstructie niet geschikt of blijkt dat voor het verwarmen van uw woning misschien wel betere mogelijkheden zijn dan vloerverwarming. Feit is wel dat vloerverwarming in vele gevallen energiezuiniger is dan alternatieve verwarmingssystemen.

Installatie vloerverwarming

Voor de installatie van uw vloerverwarmingssysteem hoeft u zich geen zorgen te maken. Eduard’s Loodgieterij neemt u die zorg helemaal uit handen. We berekenen zorgvuldig welke capaciteit u nodig heeft. Dat hangt niet alleen van het aantal vierkante meters af dat u wilt verwarmen. Ook van uw isolatie bijvoorbeeld. Of van het materiaal waaruit uw vloer bestaat. Het maakt verschil of u een betonnen vloer heeft of een houten vloer. Wilt u meer weten over vloerverwarming of wilt u een offerte? Laat het ons weten!

× Hoe kan ik je helpen?