Eduards Loodgieterij

Ontstopping

Ontstopping? Bel met Eduard’s Loodgieterij!

Ook in (de regio) Antwerpen zijn we actief. Vanuit onze uitvalsbasis , in Hoboken, speciaal voor ontstoppingen, zijn we snel bij u ter plekke. Een Ontstopping kan heel vervelend zijn. Daarvan zijn we ons goed bewust. Het water in uw gootsteen loopt niet weg. Of uw toilet spoelt niet goed door. Vaak is de oorzaak van een ontstopping snel gevonden en snel verholpen. Maar soms is het erger. Dan zit de ontstopping bijvoorbeeld in uw riolering. Dan zijn huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet meer voldoende. U moet dan een specialist inschakelen, die de ontstopping voor u verhelpt. Eduard’s Loodgieterij heeft een speciale ontstoppingsservice. We beschikken over alle moderne apparatuur om uw ontstopping, ook die van uw riolering, te verhelpen!

Voorkomen ontstopping

Een bekend spreekwoord luidt: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. U kunt zelf ook veel doen om een ontstopping te voorkomen.

  • Spoel geen vetresten door uw gootsteen. Deze koeken vroeg of laat aan en zorgen voor een ontstopping
  • Gooi geen etensresten in uw toilet of ander afval. Gebruik niet meer toiletpapier dan nodig! Ook toiletpapier kan een oorzaak zijn van ontstopping
  • Ook tampons, maandverbandjes, papieren zakdoekjes en zelfs luiers zijn oorzaken van ontstopping
  • Zorg ervoor dat u uw doucheputjes regelmatig reinigt en haren verwijdert.
  • Zeepresten van uw wasmachine kunnen er de reden zijn dat w riolering ontstopt. Zeepresten hopen zich namelijk op. Het is aan te bevelen om regelmatig een was te draaien op 90 graden, zodat deze resten oplossen.
  • Een andere belangrijke oorzaak van ontstopte riolering zijn uw dakgoten. Maak deze elk jaar schoon en verwijder bladeren. Controleer of u de bladvanger nog op uw hemelwaterafvoer zit.

Als u hier op let, loopt u minder kans op ontstopping. Heeft u er toch last van? Neem dan contact op met Eduard’s Loodgieterij en wij komen zo snel mogelijk langs om uw ontstopping te verhelpen!

× Hoe kan ik je helpen?