Eduards Loodgieterij

Loodgieterswerk

Loodgieter: moderne techniek, perfecte oplossingen

In het loodgieterswerk ligt de oorsprong van Eduard’s Loodgieterij. Van hieruit hebben we ons in de loop der jaren verder ontwikkeld. We installeren niet alleen uw CV-ketel, maar helpen u ook met uw waterpunten. Nieuwe kranen nodig? Of wilt u een nieuwe badkamer, maar zoekt u een vakman die voor u alle leidingen goed aansluit? Misschien wilt u een nieuwe keuken en maakt u liever gebruik van gas om te koken? Wij verzorgen uw leidingwerk tot in de puntjes.

Gas, water en ventilatie

Ons loodgieterswerk omvat al het leidingwerk van water en gas, inclusief de aansluitingen en installaties van binnen- en buitenkranen, tappunten, cv-ketels, warmtepompen, afvoeren, ventilatie en rioleringswerkzaamheden. Ook de aanleg van uw vloerverarming en de installatie van uw radiatoren behoren tot ons werkgebied. Omdat we het leuk vinden. En omdat we er goed in zijn.

Onze loodgieters komen bij u ook voor het onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp, of het ontstoppen van uw afvoer of riolering. Daarvoor hebben we alle relevante techniek in huis om dit vlekkeloos én zorgeloos voor u uit te voeren. Onze loodgieters zijn van alle markten thuis: ventilatie, gas, water én reparatie en onderhoud.

Wilt u weten wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

× Hoe kan ik je helpen?