Eduards Loodgieterij

CV-installatie

Een nieuwe CV-ketel kopen? Eduard’s Loodgieterij helpt u daarbij!

Een nieuwe CV-ketel kopen doet u niet dagelijks. Het is een uitgave waarover u graag wat langer nadenkt. Er zijn verschillende HR-ketels op de markt. En u maakt het liefst direct de beste keuze. Woont u in een appartement of een vrijstaand huis. Of woont u in een tussenwoning? Welke ruimtes moeten verwarmd worden? En hoe groot is de oppervlakte? Dat is slechts een kleine greep uit de afwegingen die u moet maken om tot een juiste keuze te komen.

Eduard’s Loodgieterij helpt u daarbij. Dat doen we natuurlijk vrijblijvend. We weten als geen ander dat een goede CV-installatie zeer belangrijk is. Warmtecomfort in huis of in uw bedrijf kunt u op verschillende manieren bereiken. Een goede en energiezuinige HR-ketel helpt daarbij. CV-ketel die het beste past in uw woonsituatie of binnen uw bedrijf.

Installatie van uw CV-ketel

Eduard’s Loodgieterij verzorgt ook de installatie van uw CV-ketel. Dat doen we met grote kennis van zaken. En omdat we er zeker van willen zijn, dat het goed gebeurt. Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe HR-ketel voor uw CV-installatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons!

× Hoe kan ik je helpen?