Eduards Loodgieterij

projecten

Een nieuwe CV-ketel kopen? Eduard’s Loodgieterij helpt u daarbij!

Een nieuwe CV-ketel kopen doet u niet dagelijks. Het is een uitgave waarover u graag wat langer nadenkt. Er zijn verschillende HR-ketels op de markt. En u maakt het liefst direct de beste keuze. Woont u in een appartement of een vrijstaand huis. Of woont u in een tussenwoning? Welke ruimtes moeten verwarmd worden? En hoe groot is de oppervlakte? Dat is slechts een kleine greep uit de afwegingen die u moet maken om tot een juiste keuze te komen.

Eduard’s Loodgieterij helpt u daarbij. Dat doen we natuurlijk vrijblijvend. We weten als geen ander dat een goede CV-installatie zeer belangrijk is. Warmtecomfort in huis of in uw bedrijf kunt u op verschillende manieren bereiken. Een goede en energiezuinige HR-ketel helpt daarbij. CV-ketel die het beste past in uw woonsituatie of binnen uw bedrijf.

Installatie van uw CV-ketel

Eduard’s Loodgieterij verzorgt ook de installatie van uw CV-ketel. Dat doen we met grote kennis van zaken. En omdat we er zeker van willen zijn, dat het goed gebeurt. Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe HR-ketel voor uw CV-installatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons!

Vloerverwarming in uw woning?

Vloerverwarming wordt door velen gezien  als zeer comfortabele warmtecomfort. Vloerverwarming wordt onder uw vloerafwerking geplaatst. Dat geldt voor de meeste vloeren. Dat komt doordat vloerverwarming op relatief lage temperaturen al voldoende warmte leveren. Bovendien voelt het ook nog eens heerlijk aan als u zonder schoeisel door huis loopt!

Vloerverwarming, geen radiatoren!

Een ander voordeel van vloerverwarming is dat je geen radiatoren in het zicht hebt hangen. Hoewel er inmiddels vele, mooie radiatoren leverbaar zijn, zien velen dit als een groot voordeel van vloerverwarming.

Een vloerverwarming kopen doet u niet zomaar natuurlijk. U moet eerst bepalen of uw vloer daarvoor geschikt is. Voor de meeste vloeren is dat zo. Soms is de vloerconstructie niet geschikt of blijkt dat voor het verwarmen van uw woning misschien wel betere mogelijkheden zijn dan vloerverwarming. Feit is wel dat vloerverwarming in vele gevallen energiezuiniger is dan alternatieve verwarmingssystemen.

Installatie vloerverwarming

Voor de installatie van uw vloerverwarmingssysteem hoeft u zich geen zorgen te maken. Eduard’s Loodgieterij neemt u die zorg helemaal uit handen. We berekenen zorgvuldig welke capaciteit u nodig heeft. Dat hangt niet alleen van het aantal vierkante meters af dat u wilt verwarmen. Ook van uw isolatie bijvoorbeeld. Of van het materiaal waaruit uw vloer bestaat. Het maakt verschil of u een betonnen vloer heeft of een houten vloer. Wilt u meer weten over vloerverwarming of wilt u een offerte? Laat het ons weten!

Zonnepanelen: goed voor uw portemonnee en het milieu

Met zonnepanelen op uw dak helpt u het milieu een handje, maar ze zijn ook nog eens goed voor uw portemonnee. De energieprijzen rijzen de pan uit. De terugverdientijd op de investering in zonnepanelen wordt met de stijgende prijzen ook nog eens korter. Op dit moment zijn ook batterijen verkrijgbaar om op piekuren uw zonne-energie in op te slaan. Deze batterijen worden allengs betaalbaarder.

Advies zonnepanelen

Voordat u aan zonnepanelen begint, moet er heel wat gebeuren. Maar geen zorgen. U hoeft niets te doen! Wij kijken wat de meest gunstige oplossing is voor uw woning of uw bedrijf. Een oplossing die het meeste rendement oplevert. Vervolgens maken we een legplan, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Met zonnepanelen op het dak, bent u voor uw elektriciteit veel minder afhankelijk van de schommelende stroomprijzen.

Het kan een financiële overweging zijn m zonnepanelen of PV-panelen te laten installeren. Ook zorgt u met PV-panelen ervoor dat het milieu minder belast wordt. U helpt de energietransitie. We moeten met z’n allen naar een energieneutrale toekomst. Moedertje aarde is ons lief.

We zijn ervan bewust dat u een forse investering doet als u zonnepanelen aanschaft. Na vijf tot tien jaar verdient u deze investering al terug! Dat komt omdat de investeringskosten blijven dalen en u kunt (nog steeds) profiteren van premies die de overheid verstrekt.

Denk u dat zonnepanelen op uw dak ook voor u een oplossing is? Neem dan contact met Eduard’s Loodgieterij op of vraag direct een offerte aan.

Loodgieter: moderne techniek, perfecte oplossingen

In het loodgieterswerk ligt de oorsprong van Eduard’s Loodgieterij. Van hieruit hebben we ons in de loop der jaren verder ontwikkeld. We installeren niet alleen uw CV-ketel, maar helpen u ook met uw waterpunten. Nieuwe kranen nodig? Of wilt u een nieuwe badkamer, maar zoekt u een vakman die voor u alle leidingen goed aansluit? Misschien wilt u een nieuwe keuken en maakt u liever gebruik van gas om te koken? Wij verzorgen uw leidingwerk tot in de puntjes.

Gas, water en ventilatie

Ons loodgieterswerk omvat al het leidingwerk van water en gas, inclusief de aansluitingen en installaties van binnen- en buitenkranen, tappunten, cv-ketels, warmtepompen, afvoeren, ventilatie en rioleringswerkzaamheden. Ook de aanleg van uw vloerverarming en de installatie van uw radiatoren behoren tot ons werkgebied. Omdat we het leuk vinden. En omdat we er goed in zijn.

Onze loodgieters komen bij u ook voor het onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp, of het ontstoppen van uw afvoer of riolering. Daarvoor hebben we alle relevante techniek in huis om dit vlekkeloos én zorgeloos voor u uit te voeren. Onze loodgieters zijn van alle markten thuis: ventilatie, gas, water én reparatie en onderhoud.

Wilt u weten wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

× Hoe kan ik je helpen?